Mettelina

Ik ben Mettelina Baarda-Kuiper (1965), getrouwd en moeder van een prachtig en fijn stel kinderen.
Persoonlijke (en soms onbegrepen) verliezen hebben ervoor gezorgd dat ik anders in het leven ben gaan staan en deze richting aan mijn (werk)leven heb gegeven.

Ik ben me door mijn eigen zoektocht in het landschap van rouw bewust geworden dat het soms heel prettig is dat iemand onbevooroordeeld eens een poosje met je meeloopt en je soms liefdevol een spiegel voorhoudt. Ik ben oprecht geïnteresseerd, kan goed luisteren en zoek graag met jou naar een manier om te leren leven met je verlies.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is op korte termijn in te plannen, er zijn dus geen lange wachtlijsten bij mij.

 

Na afronding van een tweetal leergangen haptonomie en communicatie ben ik gaan studeren voor academisch coach/counselor. Daarnaast heb ik me, door middel van diverse  opleidingen, trainingen en workshops gespecialiseerd in verlies- en rouwbegeleiding. Ook ben ik in bezit van een HBO-diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en HBO Medische Basiskennis.

Ook ben ik freelance trainer bij   en docent bij   en in sommige gevallen begeleider/ondersteuner bij het aanbrengen en behouden van structuur en regie over je persoonlijk leven.

Daarnaast ben ik samen met Patricia Holtkamp eigenaar van Troostkaarten.nl